Tanssiva-opinnot

Tästä ilmoittautumislomakkeelle

Haluatko kehittää taitojasi tanssissa? Oletko ajatellut tulevaisuutta tanssijana, koreografina tai tanssinopettajana? Haluatko jatkaa pitkäaikaista harrastusta tavoitteellisessa ja innostavassa seurassa?

Tampereen konservatorion tanssin valmennusvuoden opinnot eli Tanssiva-opinnot saattavat olla juuri se ponnahduslauta, jonka avulla pääset eteenpäin tanssin ammattiopintojen pariin. Voit myös jatkaa tanssin harrastamista konservatorion tiiviissä tanssiyhteisössä Tanssiva-opinnoissa, vaikka tavoitteenasi eivät olisikaan tanssin ammattiopinnot.

Tanssiva-opinnoissa opiskelet valintasi mukaan balettia, nykytanssia ja showtanssia juuri sinulle valitussa ryhmässä kokeneiden ja ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Osallistut opintojen aikana monipuoliseen tanssiryhmätoimintaan. Opintoihin kuuluu myös perehtyminen tanssin oheisharjoitteluun sekä mahdollisuus työstää ja esittää omia koreografioita.

Opinnot toteutuvat ilta- ja viikonloppuopetuksena ja ne ovat maksullisia. Opintoihin on pääsykoe.

Tanssiva-oppilaaksi voidaan valita hakija, joka on vähintään yhdessä tanssilajissa edistyneet-tasolla, valitsee opintoja vähintään 225min/vko sekä sitoutuu valitsemassaan laajuudessa tanssiryhmä- ja tanssivalmennustoimintaan.

Jos opintoja valitsee vähemmän kuin 225min/vko tai ei halua osallistua tanssivalmennus- ja tanssiryhmätoimintaan, voi hakea ulkopuolisen opiskelijan paikkaa. Nämä paikat täytetään syksyllä. Etusijalla ovat kuitenkin Tanssiva-opintoja suorittavat.

Tanssiva-opintoihin haetaan ilmoittautumalla. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 10.5.2021 klo 15.00 ja on avoinna 21.5.2021  saakka. 

Lomakkeella kysytään:

Hakijan tiedot: nimi - syntymäaika - osoite - puhelinnumero - sähköposti
Alle 18-vuotiaan huoltajan tiedot: nimi - osoite, jos eri kuin hakijalla - puhelinnumero - sähköposti
Aiemmat tanssiopinnot

  • laji / kuinka monta vuotta olet opiskellut lajia / kuinka monta kertaa viikossa olet opiskellut lajia lukuvuonna 2020-2021 / opettaja
  • laji / kuinka monta vuotta olet opiskellut lajia / kuinka monta kertaa viikossa olet opiskellut lajia lukuvuonna 2020-2021 / opettaja
  • laji / kuinka monta vuotta olet opiskellut lajia / kuinka monta kertaa viikossa olet opiskellut lajia lukuvuonna 2020-2021 / opettaja

Motivaatio
Miksi haet Tanssiva-opintoihin?
Mitkä ovat tavoitteesi tanssissa?

Alustava opintosuunnitelma
Mitä tanssilajeja sinun on tarkoitus opiskella Tanssiva-opinnoissa?

Huomioithan, että baletissa, nyky- ja showtanssissa osallistutaan aina molemmille viikkotunneille. Ensi vuoden lukujärjestyksen löydät täältä: https://www.tampereenkonservatorio.fi/tanssiopisto-2021-2022/. Opintoihin valitut tekevät lopulliset tuntivalinnat kesäkuussa.

Lisätietoja:
maija.hoisko@tampereenkonservatorio.fi