Korona-ohjeet

04.10.2021

Jatkamme konservatoriossa voimassa olleiden toimintaohjeiden noudattamista OKM:n suositusten mukaisesti. On erittäin tärkeää, että jokainen omalta osaltaan huolehtii turvallisuus- ja hygieniaohjeiden noudattamisesta, jotta turvaamme lähiopetuksen jatkumisen.

- Kaikkien yli 12 -vuotiaiden suositellaan käyttävän kasvomaskeja konservatorion tiloissa, mikäli sille ei ole terveydellistä estettä. Tanssitunnin tai puhallinsoittotunnin aikana maskia ei tarvitse pitää, mutta sinne tultaessa ja poistuttaessa sitä suositellaan käytettävän.

- Pestään ja desinfioidaan käsiä ahkerasti.

- Pyritään pitämään riittävä etäisyys muihin kaikissa tilanteissa.

- Vältetään kokoontumisia oppituntien ulkopuolella.

- Sekä oppilaat että huoltajat välttävät turhaa oleskelua konservatorion tiloissa. Soittotunnilla pyritään välttämään huoltajien tai sisarusten läsnäoloa. Mikäli huoltajan on tarvetta olla mukana soittotunnilla, on siitä sovittava erikseen opettajan kanssa.

- Ei osallistuta oireisena opetukseen tai muihin yhteisöllisiin tilanteisiin, vaikka olisi saanut negatiivisen koronatestituloksen.

- Vältetään pukuhuoneiden käyttöä mahdollisuuksien mukaan.

- Opettaja ei päästä oireista oppilasta tunnille.

- Jäädään omaehtoiseen karanteeniin altistustilanteiden jälkeen, paitsi jos on kahden rokotuksen saanut sekä oireeton.

Seuraamme valtakunnallista ja paikallista ohjeistusta. Olosuhteet saattavat muuttua nopeallakin aikataululla. Tiedotamme muutoksista Wilman kautta. Seuraathan siis aktiivisesti Wilman tiedotteita. Lisäksi kannustamme kaikkia konservatoriossa työskenteleviä ja opiskelevia ottamaan koronarokotukset!

Tässä vielä linkki Taysin toimintaohjeisiin, joita on syytä seurata infektio-oireiden ilmaantuessa:

https://www.tays.fi/fi-FI/Toimi_nain_koronaviruksen_aiheuttamaa_in(103636)