Tanssin päiväleiri 7-9-vuotiaille

28.04.2022

Yhteistyö tamperelaisten taiteen perusopetuskoulujen kanssa

Tanssin päiväleiri toteutetaan 6.-8.6. Tampereen konservatorion upouusissa tanssin tiloissa Pyynikin trikoolla ja 9.6. Sara Hildénin kuvataidekoululla Koivistonkylässä. 

Leiripäivien aikataulu on klo 9-15, mutta  leirille voi tulla jo tuntia ennen sen alkua ja poistua viimeistään tunti ohjelman päättymisen jälkeen, sillä paikalla on henkilökuntaa klo 8-16.

Leirin hinta:

  • 180 € konservatorion oppilaat 
  • 195 € konservatorion ulkopuoliset osallistujat
  • Hinta sisältää päivittäin lämpimän ruuan. Omat välipalaeväät mukaan.

Leirille mahtuu 20 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä.
Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

Pähkähullu professori rakentaa kummallista aikakonetta, jonka kautta voi solahtaa taiteessa niin menneeseen kuin tulevaan. Tämä on taikuutta! Tule mukaan!

Leirillä tutustutaan eri tanssilajeihin ja harjoitellaan esiintymistä. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Lisäksi pelataan pelejä sisällä ja ulkona sekä puuhataan kaikenlaista muuta mukavaa sään mukaan.

Leiriläiset osallistuvat torstaina 9.6. taiteen perusopetuskoulujen yhteiseen päivään
Sara Hildénin kuvataidekoululla Koivistonkylässä
. Luvassa on työpajoja tanssista (Tampereen konservatorio), teatteri-ilmaisusta (Suomen Teatteriopisto), kuvataiteesta (Sara Hildén -akatemia) sekä sirkuksesta (Sorin Sirkus). Päivän teemana on Pähkähullu professori ja aikakone. Teemaa käsitellään koko viikko myös omissa tanssiharjoituksissa ja siitä tehdään pieni esitys.

Tanssileiri tutustuttaa monipuolisesti eri tanssilajeihin sekä kehittää peruskuntoa, koordinaatiota ja motoriikkaa. Sään salliessa leirillä ollaan myös ulkona joka päivä. Tällä leirillä pääsee myös tutustumaan muihin taiteen perusopetuksen taidelajeihin.

Leiri päättyy viimeisenä päivänä pieneen esitykseen, jota vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita seuraamaan.

Ilmoittautuminen leirille aukeaa perjantaina 29.4. 
Linkki ilmoittautumiseen