Tanssiopiston kesäkurssi 6.-9.6.

27.05.2022

Kurssi on maksuton Tampereen konservatorion oppilaille.

• opettajina Petra Porspakka, Camilla Björklund ja Briana Lenick
  • tunnit konservatorion tanssin uusissa tiloissa Pyynikin Trikoolla
  • ilmoittautuminen tunneille kevään tasoryhmien perusteella! Mikäli olet epävarma oikeasta tasosta, tai olet konservatorion ulkopuolinen oppilas, voit kysellä ryhmistä opintotoimistosta, opintotoimisto@tampereenkonservatorio.fi
  • Kurssille voivat ilmoittautua myös konservatorion ulkopuoliset oppilaat. Silloin kurssi on maksullinen seuraavasti:
  • 50€/4x45 min
  • 75€/4x60 min
  • 90€/4x75 min
  • 150€/8x75 min

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2022 RYHMÄN PERUSTEELLA!
Jos olit keväällä perustasolla, niin ilmoittaudut myös kesäkurssille perustason tunneille.

Esim. kevään 2022 tanskari-oppilaat ilmoittautuvat tanskari-ryhmään ja alkeis-oppilaat alkeistunnille.

TANSKARI 3-4- ja 5-6-vuotiaat (opettajana Briana Lenick)

• Kurssiin kuuluu 4 x 45 min tanssin riemuun keskittyvää vauhdikasta ja rytmikästä tanssituntia.
  • 3-4-v: ma-to 16.30-17.15
  • 5-6v: ma-to 17.15-18.00

ALKEET 7-9-VUOTIAAT (opettajana Briana Lenick)

• Kurssiin kuuluu 4 x 60 min tanssin alkeisopetusta. Neljän päivän aikana keskitytään tanssiopiston opetuslajeihin: balettiin, nykytanssiin ja jazz/poppiin.
  • ma-to 18.00-19.00

PERUSTASO: Voit ilmoittautua sekä baletin että nyky-jazzin kurssille. (opettajina Petra Porspakka ja Camilla Björklund)

BALETTI PERUSTASO (opettajana Petra Porspakka)

• Kurssiin kuuluu 4 x 60 min balettia. Balettitunnilla keskitytään perusasioiden monipuoliseen harjoittamiseen sekä koordinaation kokonaisvaltaiseen käyttöön.
  • ma-to 17.00-18.00

NYKY-JAZZ PERUSTASO (opettajana Camilla Björklund)

• Kurssiin kuuluu 4 x 60 min nykytanssi- ja jazz-tunteja. Kurssilla harjoitellaan sekä nykytanssin että jazztanssin peruselementtejä sisältäviä tanssisarjoja, sekä nautitaan siitä, että päästään tanssimaan yhdessä.
  • ma-t0 15.45-16.45

JATKOTASO: Voit ilmoittautua oman tasosi mukaisesti sekä baletin että nyky-jazzin ryhmiin.

BALETTI JATKOTASO (opettajana Petra Porspakka)

• Kurssiin kuuluu 4 x 75 min balettia. Tunneilla keskitytään hyvään ja siistiin perustyöskentelyyn. Sarjoja pyritään jatkamaan ja kehittämään päivittäin. Tunneilla voidaan tehdä myös kärkitossutekniikkaa, jos ryhmäläiset haluavat.
  • ma-to 18.00-19.15

NYKY-JAZZ JATKOTASO (opettajana Camilla Björklund)

• Kurssiin kuuluu 4 x 75 min nykyjazz-tunteja. Tunneilla nautitaan erityisesti tilan käytöstä eri tanssisarjojen muodossa ja keskitytään sarjojen eteenpäin viemiseen kurssin ajan. Nautitaan tanssimisesta nyky- ja jazztanssin muodossa!
  • ma-to 16.45-18.00

EDISTYNEET: Voit ilmoittautua sekä baletin että nyky-jazzin tunneille.

BALETTI EDISTYNEET (opettajana Petra Porspakka)

• Kurssiin kuuluu 4 x 75 min balettia. Tunneilla tehdään lyhyt tanko-osuus ja keskilattialla liikkuvia sarjoja. Sarjoja pyritään kehittämään päivittäin, jotta myös liikemuisti kehittyy. Keskitymme siistiin perustekemiseen, jotta linjaukset ovat oikein ja oikeat lihakset tekevät töitä. Tunneilla voidaan tehdä myös kärkitossutekniikkaa, jos ryhmäläiset haluavat.
  • ma-to 19.15-20.30

NYKY-JAZZ EDISTYNEET (opettajana Camilla Björklund)

• Kurssiin kuuluu 4 x 75 min nykyjazz-tunteja. Tunneilla nautitaan erityisesti tilan käytöstä eri tanssisarjojen muodossa ja keskitytään tanssisarjojen eteenpäin viemiseen kurssin ajan. Nautitaan tanssimisesta nyky- ja jazztanssin muodossa!
  • ma-to 18.00-19.15

SAAPUMINEN UUSIIN TANSSITILOIHIN

Pyynikintien sisäänkäynti

Eparking-sovellus

Uusilla tanssisaleilla on käytössä kiinteistön parkkihalli, johon pysäköidään eparking-sovelluksella. Kulkuohje on voimassa kesäkurssin aikaan.