TAV-opinnot (entinen Tanssiva)

Sinä motivoitunut oppija ja uuttera tanssija:

Haluatko kehittää taitojasi tanssissa? Haluatko jatkaa harrastusta tavoitteellisessa ja innostavassa seurassa? Oletko ajatellut tulevaisuutta tanssijana, koreografina ja/tai tanssinopettajana?

Tampereen konservatorion tanssin valmennusvuoden opinnot eli TAV-opinnot saattavat olla juuri se ponnahduslauta, jonka avulla pääset eteenpäin tanssin ammattiopintojen pariin. Voit myös jatkaa tanssin harrastamista konservatorion tiiviissä tanssiyhteisössä TAV-opinnoissa, vaikka tavoitteenasi eivät olisikaan tanssin ammattiopinnot.

TAV-opinnoissa opiskelet valintasi mukaan jazzia, balettia tai nykytanssia juuri sinulle valitussa ryhmässä kokeneiden ja ammattitaitoisten tanssipedagogien ohjauksessa. Voit valita myös useamman lajin.

Kaudella 2024-2025 tanssiryhmätoiminnan esiintymispotentiaaliin panostetaan entistäkin enemmän. Opintoihin kuuluu myös perehtyminen tanssin oheisharjoitteluun sekä mahdollisuus työstää ja esittää omia koreografioita.

Opinnot toteutuvat ilta- ja viikonloppuopetuksena ja ne ovat maksullisia. Opintoihin on pääsykoe.

Tanssiva-oppilaaksi voidaan valita hakija, joka on vähintään yhdessä tanssilajissa edistyneet-tasolla, valitsee opintoja vähintään 225 min/vko sekä sitoutuu valitsemassaan laajuudessa tanssiryhmä- ja tanssivalmennustoimintaan. Edistynyt-taso tässä tapauksessa on suoritetut tanssinperusopinnot tai vastaava taso.

Jos opintoja valitsee vähemmän kuin 225min/vko tai ei halua osallistua tanssivalmennus- ja tanssiryhmätoimintaan, voi hakea ulkopuolisen opiskelijan paikkaa edistyneiden ryhmään. (Nämä paikat täytetään syksyllä.)

Kautena 2024-2025 nykytanssin ja jazzin ryhmä on yhdistetty. Molempia lajeja 1 x 90 min /vk.


TAV-opintojen pääsykoe 2024

TAV-opintojen pääsykokeeseen ilmoittautuminen on avoinna 1.-15.5.2024 linkistä: https://konservatorio.inschool.fi/browsecourses

Hakija ilmoittautuu niiden lajien pääsykokeeseen, joihin hakee opiskelupaikkaa lukuvuodelle 2024-2025.

Tanssiva-opintojen pääsykoe pidetään ti 21.5.2024 Tampereen konservatorion tanssisaleilla:

Pyynikin Trikoo, Pyynikintie 29 (sisäänkäynti harjun tai sisäpihan kautta):

  • klo 18.00-18.30 baletti

  • klo 18.30-19.00 nykytanssi

  • klo 19:00-19:30 jazz

Mukaan pääsykokeeseen lajinmukaiset vaatteet.

Lisätiedot:

Maikki Palm, tanssin lehtori ja pääsykoevastaava maikki.palm@tampereenkonservatorio.fi