Tanssiva-opinnot

Haluatko kehittää taitojasi tanssissa? Oletko ajatellut tulevaisuutta tanssijana, koreografina ja/tai tanssinopettajana? Haluatko jatkaa harrastusta tavoitteellisessa ja innostavassa seurassa? 

Tampereen konservatorion tanssin valmennusvuoden opinnot eli Tanssiva-opinnot saattavat olla juuri se ponnahduslauta, jonka avulla pääset eteenpäin tanssin ammattiopintojen pariin. Voit myös jatkaa tanssin harrastamista konservatorion tiiviissä tanssiyhteisössä Tanssiva-opinnoissa, vaikka tavoitteenasi eivät olisikaan tanssin ammattiopinnot.

Tanssiva-opinnoissa opiskelet valintasi mukaan balettia tai nykytanssia juuri sinulle valitussa ryhmässä kokeneiden ja ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Voit valita myös molemmat lajit.

Osallistut opintojen aikana monipuoliseen tanssiryhmätoimintaan. Opintoihin kuuluu myös perehtyminen tanssin oheisharjoitteluun sekä mahdollisuus työstää ja esittää omia koreografioita.

Opinnot toteutuvat ilta- ja viikonloppuopetuksena ja ne ovat maksullisia. Opintoihin on pääsykoe.

Tanssiva-oppilaaksi voidaan valita hakija, joka on vähintään yhdessä tanssilajissa edistyneet-tasolla ja sitoutuu valitsemassaan laajuudessa tanssiryhmä- ja tanssivalmennustoimintaan.


Tanssiva-opintojen pääsykoe 2023

Tanssiva-opintojen pääsykokeeseen ilmoittautuminen on avoinna 1.-15.5.2023 linkistä: https://konservatorio.inschool.fi/browsecourses

Hakija ilmoittautuu niiden lajien pääsykokeeseen, joihin hakee opiskelupaikkaa lukuvuodelle 2023-2024.

Tanssiva-opintojen pääsykoe pidetään ma 22.5.2023 Tampereen konservatorion tanssisaleilla: 

Pyynikin Trikoo, Pyynikintie 29 (sisäänkäynti harjun puolelta tai sisäpihan kautta):

  • klo 17.00-17.45 nykytanssi

  • klo 17.45-18.30 baletti


Lisätiedot:

Maikki Palm, tanssin lehtori ja pääsykoevastaava maikki.palm@tampereenkonservatorio.fi Anu Silvennoinen, koulutussuunnittelija
anu.silvennoinen@tampereenkonservatorio.fi