Tanssiva-opinnot

Haluatko kehittää taitojasi tanssissa? Oletko ajatellut tulevaisuutta tanssijana, koreografina ja/tai tanssinopettajana? Haluatko jatkaa harrastusta tavoitteellisessa ja innostavassa seurassa? 

Tampereen konservatorion tanssin valmennusvuoden opinnot eli Tanssiva-opinnot saattavat olla juuri se ponnahduslauta, jonka avulla pääset eteenpäin tanssin ammattiopintojen pariin. Voit myös jatkaa tanssin harrastamista konservatorion tiiviissä tanssiyhteisössä Tanssiva-opinnoissa, vaikka tavoitteenasi eivät olisikaan tanssin ammattiopinnot.

Tanssiva-opinnoissa opiskelet valintasi mukaan balettia tai nykytanssia juuri sinulle valitussa ryhmässä kokeneiden ja ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Voit valita myös molemmat lajit.

Osallistut opintojen aikana monipuoliseen tanssiryhmätoimintaan. Opintoihin kuuluu myös perehtyminen tanssin oheisharjoitteluun sekä mahdollisuus työstää ja esittää omia koreografioita.

Opinnot toteutuvat ilta- ja viikonloppuopetuksena ja ne ovat maksullisia. Opintoihin on pääsykoe.

Tanssiva-oppilaaksi voidaan valita hakija, joka on vähintään yhdessä tanssilajissa edistyneet-tasolla ja sitoutuu valitsemassaan laajuudessa tanssiryhmä- ja tanssivalmennustoimintaan.


Ilmoittautuminen Tanssiva-opintoihin

Hae Tanssiva-opintoihin lukuvuodeksi 2023–2024 täyttämällä ilmoittautumislomake ja käymällä tanssitunnilla! Ilmoittautuminen on avoinna 20.8.2023 saakka: https://konservatorio.inschool.fi/browsecourses

Syksyn tanssitunnit alkavat 16.8.2023

Tanssiva-opintojen tanssitunteja ovat:

– Edistyneet Nykytanssi 2 – to 19-20.30
– Edistyneet Nykytanssi 1 – ma 19.30–21
– Edistyneet Kärkitossu – to 17.45–18.45
– Edistyneet Baletti 2 – ti 18.45–20.15
– Edistyneet Baletti 1 – ma 17–18.30
– Jatko/edistyneet Street/akro –  ma 18.30-19.30

Lisätiedot:

Maikki Palm, tanssin lehtori ja pääsykoevastaava maikki.palm@tampereenkonservatorio.fi Anu Silvennoinen, koulutussuunnittelija
anu.silvennoinen@tampereenkonservatorio.fi