Tanssin varhaiskasvatus

Seuraava ilmoittautuminen tanssin varhaiskasvatuksen ryhmiin 7.8.-1.9.2024

Lukujärjestys 2024-2025

Kulku Pyynikin Trikoon tanssisaleille

Järjestämme monipuolista tanssin opetusta eri ikäisille lapsille ja nuorille. Tanssin harrastaminen jaetaan varhaiskasvatukseen, perusopintoihin, syventäviin opintoihin ja ammatilliseen koulutukseen valmentaviin opintoihin.

Tanssin varhaiskasvatus on tarkoitettu 2-9-vuotiaille lapsille. Varhaiskasvatus on jaettu alle kouluikäisten tanskariryhmiin ja 7-9-vuotiaiden oppilaiden alkeisopintoihin. Oppilaat otetaan tunneille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tavoitteellinen tanssinopetus lähtee lapsen luontaisesta uteliaisuudesta ja aktiivisuudesta ilmaista itseään liikkkuen. Opetuksessa painotetaan luovuutta, luonnollista ilmaisua ja tanssin iloa. Perusopetukseeen valmentavien ryhmien opetus sisältää tanssitekniikan alkeita ja akrobatiaa. Tunneilla tutustutaan moniin eri tanssimuotoihin.

Tanssin varhaiskasvatukseen ilmoittaudutaan ilmoittautumisaikaan keväällä tai syksyllä. Oppilaat jaetaan ryhmiin iän perusteella ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 1-2-vuotiaiden taaperotanssiryhmä ja tamu-ryhmä sekä 1-3-vuotiaiden perhetanssi ovat perheryhmiä, joissa lapsi on tunnilla yhdessä aikuisen kanssa. 3-vuotiaiden ryhmässä aloittavan lapsen tulee olla täyttänyt 3 vuotta lukukauden alkuun mennessä.

Lue lisää tanssilajeista 


Yhteystiedot:

Koulutussuunnittelija
Anu Silvennoinen, p. 040 3564021
sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@tampereenkonservatorio.fi

Tanssinopetus tapahtuu konservatorion tanssitiloissa Pyynikin trikoolla, os. Pyynikintie 29.
Vuoreksen tanskaritunnit pidetään Vuoreksen päiväkodin salissa, Rautiolanrinne 2.
Lielahden tanskaritunnit ja TaMu-tunnit pidetään Lielahden kirjaston Tuike-salissa.