Tanssinopettajat

Russell Adamson

Russell on kouluttautunut The Placen London Contemporary Dance Schoolissa ja useiden kansainvälisesti tunnettujen opettajien ja koreografien johdolla Englannissa ja Yhdysvalloissa. Russell on opettanut Tampereen konservatoriossa vuodesta 2007 tanssin ammattiopiskelijoita ja 2013 alkaen myös tanssiopistolaisia. Russell tunnetaan fyysisenä tanssijana ja opettajana, joka on myös tehnyt useita koreografioita Suomessa ja ulkomailla.

Camilla Björklund

Camilla Björklund on valmistunut tanssiopettajaksi (AMK) sekä liikunnanohjaajaksi (AMK).

Camilla on alun perin Keravan tanssiopiston kasvatti, joka on aina tiennyt haluavansa työskennellä tanssin parissa ja omien tanssinopettajien kannustus sai hänet opiskelemaan tanssia. Hän lähti opiskelemaan tanssia Kuopioon, Savonia-ammattikorkeakouluun, josta tanssiopettajaopinnot veivät Camillan myös vaihto-opiskelijana Tukholman Tanssi- ja sirkuskorkeakouluun (DOCH). Camillalle tanssissa on tärkeää vahva, fyysinen ja kokonaisvaltainen kehonkäyttö sekä samalla kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tanssitaitojen hiomisen lisäksi hän kokee tärkeäksi tanssinharrastuksen tarjoamien sosiaalisten suhteiden vaalimisen. Camilla haluaakin tukea tanssinharrastajan kasvua kohti persoonallista omaa itseään niin tanssijana kuin ihmisenäkin. Hänen tunneillaan on hyväksyvä ja kannustava ilmapiiri. Kannustuksen kautta Camilla haastaa oppilaitaan kehittymään jatkuvasti osaavammiksi tanssijoiksi.

Olivia Heikkonen

Olivia valmistui tanssinopettajaksi toukokuussa 2023 Turun ammattikorkeakoulusta. Hän on opettanut Turussa ja Tampereella balettia, jazztanssia, nykytanssia sekä lastentanssia. Vaihto-opinnot Olivia on suorittanut Tukholman taideyliopistossa päälajinaan baletti ja sivulajinaan jazztanssi.

Opettajana Olivia on kannustava ja pyrkii luomaan aina turvallisen tilan luovalle tekemiselle ja tanssin ilolle. Hän rohkaisee oppilaitaan pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä tukee heidän luovuuttaan tanssiteknistä osaamista unohtamatta. Lastentanssissa Olivialle tärkeintä on tanssin ilon välittäminen leikin ja liikkumisen kautta. 

Linda Kuha

https://lindakuha.weebly.com

Briana Lenick

Koulutukseltaan tanssinopettaja AMK.
Briana on tehnyt tanssinopettajan sijaisena töitä satunnaisesti vuodesta 2017 lähtien ja valmistunut Turun Ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi vuonna 2021.

Briana on tanssinut useita tanssilajeja lapsesta asti. Pisimpään hän on tanssinut balettia, nykytanssia ja jazz-tanssia. Hän on osallistunut tanssin kesäkursseille sekä Suomessa että ulkomailla. Briana oli vaihto-oppilaana koulutuksensa aikana Slovakiassa, Bratislavassa. Briana on myös toiminut esiintyjänä ja tanssijana musikaaleissa ja tanssiteoksissa.

Maikki Palm

https://maikkipalm.com/ 

Petra Porspakka

Koulutukseltaan tanssinopettaja AMK. Toiminut Tampereella päätoimisena tanssinopettajana vuodesta 2005 ja akatemian opettajana vuodesta 2013. Petra opettaa tanssiopistossa balettia ja nykytanssia. Lisäksi hän opettaa balettia konservatorion tanssin ammattiopiskelijoille. Petra on tanssinut useissa tanssiteoksissa ja musikaaleissa sekä tehnyt menestyksekkäästi koreografioita oppilasryhmilleen.

Janita Rannisto

Koulutukseltaan tanssinopettaja AMK ja fysioterapeutti AMK. Toiminut Tampereen konservatorion tanssinopettajana vuodesta 2010. Janita opettaa tanssiopistossa jazz/popia ja kehonhuoltoa. Lisäksi Janita vastaa tanssin ammattiopiskelijoiden tanssivalmennuksesta. Janita on toiminut myös vuosia tanssijana Hot Club -showtanssiryhmässä.