Soittava-opinnot

Haluatko kehittää taitojasi musiikissa? Oletko ajatellut uraa musiikin parissa? Haluatko jatkaa pitkäaikaista harrastusta tavoitteellisessa ja innostavassa seurassa?

Tampereen konservatorion musiikin valmennusvuoden opinnot eli Soittava-opinnot saattavat olla juuri se ponnahduslauta, jonka avulla pääset eteenpäin musiikin ammattiopintojen pariin. Voit myös jatkaa musiikin harrastamista konservatorion tiiviissä yhteisössä Soittava-opinnoissa, vaikka tavoitteenasi eivät olisikaan musiikin ammattiopinnot.

Soittava-opinnoissa opiskelet omaa instrumenttiasi kokeneiden ja ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Osallistut opintojen aikana monipuoliseen yhteismusisointitoimintaan.

Opinnot toteutuvat pääsääntöisesti iltaopetuksena ja ne ovat maksullisia. Instrumenttiopettajan kanssa voi mahdollisesti sopia soittotunteja myös päiväsaikaan.

Soittava-oppilaaksi voidaan hyväksyä hakija, joka on suorittanut musiikin taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän syventävät opinnot.

Opinnot räätälöidään yksilöllisesti jokaisen oppilaan tavoitteita vastaaviksi.

Soittava-opintoihin haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla apulaisrehtorille: reetta.aarre-ahtio@tampereenkonservatorio.fi