Kalle Oittinen

''Opettajana haluan tarjota oppilaalle työkalut musiikin tekemiseen ja kokemiseen soittamisen kautta. Parhaat fiilikset tulee niistä hetkistä, kun oppilas oivaltaa jonkin asian ja nauttii soittamisesta, oltiin sitten ensimmäisillä soittotunneilla opettelemassa alkeita tai valmistautumassa ammattiopintojen päätöskonserttiin.''

Savosta kotoisin oleva, Helsingissä varttunut ja sittemmin tamperelaistunut Kalle Oittinen on Suomen eturivin klassisia saksofonisteja. Kalle on valmistunut Sibelius-Akatemiasta Musiikin maisteriksi ja on kouluttautunut lisäksi mestarikursseilla sekä Suomessa että ulkomailla. Nuoresta iästään huolimatta Kalle on jo kokenut pedagogi ja Tampereen konservatorion lehtoraatin lisäksi hän opettaa saksofoninsoittoa sekä saksofonipedagogiikkaa Tampereen Ammattikorkeakoulussa ja Sibelius-Akatemiassa. Lisäksi Kalle opettaa kesäisin Kälviän musiikkileirillä ja on kysytty kouluttaja Suomessa ja ulkomailla. Muusikkona hän konsertoi erilaisilla kokoonpanoilla ja on vakiovieras Suomen sinfoniaorkestereissa ja soittokunnissa.

Vapaalla Kallen lempipuuhaa on ulkoilu ja touhuaminen perheen kanssa sekä liikunta eri muodoissa. Omalla ajalla maistuu myös hyvä ruoka ja kuppi kahvia podcastejä kuunnellen.

Lisää tietoa Kallesta ja mm. tulevista konserteista löydät nettisivuilta: www.kalleoittinen.com